Boka tid
 

Angelica Norberg

Efter en längre tid i London är vi glada att hälsa Angelica välkommen tillbaka till Svartensgatan 7! Hon är utbildad på Björn Axén Academy och har arbetat på tre prisbelönta London-salonger, alla med starka koncept och medvetet miljö- och hållbarhetstänk: Blue Tit Brixton, Taylor Taylor Liberty och The Lion & The Fox. Nu ser hon fram emot att möta nya kunder med Stockholm som bas.

      Jola Gillström en av grundarna på Svartensgatan är äntligen tillbaka hos oss på heltid. Varmt välkomna in på hemsidan eller ring till salongen för tidsbokning.      

Nu har äntligen våran duktiga junior Angelica Norberg börjat hos oss! Under handledning kommer hon att hjälpa dig med både klippning och färgning, samt frans och brynfärg. Boka här via hemsidan eller ring på 08 462 90 10 så hjälper vi till att hitta en tid som passar. Under januari och februari har vi ett reducerat pris på 300;- för en juniorklippning, Varmt välkommen!

IMG_5859 liten IMG_5936-1 liten Vi har fått äran att jobba med mästerkocken Don-Uk Kim. Fotograf: Mats Burman

Till hösten vill vi hälsa Lena Ström, Hudterapeut, varmt välkommen till salongen! Lena har under sina 20 verksamma år som hudterapeut drivit Behandlingscentret i Luleå där de även har samarbete med läkare och plastikkirurgiklinik. Mer info ang Lenas behandlingar m.m kommer inom kort. Välkommen till Svartensgatan 7 !  

IMG_5399 liten Modell: Marcus Björsson Fotograf: Mats Burman

IMG_5500 liten Rolando Conde stylar modell Michelle Minarik Fotograf: Mats Burman

IMG_5566 liten Modell: Michelle Minarik Fotograf: Mats Burman

IMG_5608 liten Modell: Pia Keller Fotograf: Mats Burman

IMG_5605 liten Modell: Pia Keller Fotograf: Mats Burman

bild201 Salong Svartensgatan 7 var med och stylade en plåtning i samarbete med Gms, Global Model Scouting. Modeller: Julian & Eva-Lota Fotograf: Bo Brinkenfalk

bild203 Salong Svartensgatan 7 var med och stylade en plåtning i samarbete med Gms, Global Model Scouting. Modeller: Julian & Eva-Lota Fotograf: Bo Brinkenfalk

Salong Svartensgatan 7 var med och stylade en plåtning i samarbete med Gms, Global Model Scouting. Modeller: Julian & Eva-Lota Fotograf: Bo Brinkenfalk

Modeller: Billy Hofvander & Hanna Carlsson

Modell: Billy Hofvander Fotograf: Mats Burman

Här kommer vi att introducera nyheter som sker på salongen - allt från produkter, kampanjer och händelser. Nytt just nu är vår nya uppdaterade hemsida, som bland annat innehåller funktioner som möjliggör tidsbokning direkt från mobilen. Se fliken 'Boka tid' för mer info.
Boka tid
Svartengatan 7 116 20 Stockholm Tel: 08-4629010 Site by The Forgery